Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
FORD akkumulátorok

FORD akkumulátorok

Lapozd balra a csempéket, és nyomj rá a keresett Ford autótípusra. Vagy válaszd ki az autótípust a csempék alatti listából!

FORD
1
Válassz autómárkát!

2
Válassz autótípust!

3
Válassz motort!
Válassz autótípust!
Autótípusok A-tól Z-ig
C

A Ford autókhoz kapható Ford akkumulátorok széles választékát kínáljuk, amelyek megfelelnek a különböző Ford modellek energiaigényének. Az akkumulátorok magas minőséget és megbízhatóságot nyújtanak, és biztosítják az autók megbízható indítását és elektromos rendszereinek működését.

A Ford modellek között, amelyekhez kaphatók az akkumulátorok, szerepel a népszerű Ford Focus, mely egy középkategóriás személyautó, valamint a Ford Escort, amely egy kompakt személyautó. Továbbá, az akkumulátorok kompatibilisek a Ford C-MAX, Granada, Galaxy, S-MAX, Mondeo és Transit modellekkel is.

Az akkumulátorok rendszerint 12V feszültséggel rendelkeznek, ami a leggyakoribb feszültségszint az autókban használt indító- és elektromos rendszerek számára. Az akkumulátorok lehetnek száraz, zselés vagy AGM (Abszorbens Üvegszálas Mátrix) típusúak, attól függően, hogy milyen technológiát alkalmaznak az energia tárolására. Az akkumulátorok kapacitása és mérete a Ford modelltől függően változhat, és az autógyártó által ajánlott méretek között helyezkednek el.

A Ford autókhoz kapható akkumulátorokat számos neves gyártótól lehet beszerezni, például Varta, Bosch, Yuasa, Exide, Banner és mások, amelyek ismertek a minőségi akkumulátorok gyártásában az autóiparban. Ezek a gyártók biztosítják az akkumulátorok magas minőségét és tartósságát, hogy biztosítsák az autó megbízható működését.

Fontos megemlíteni, hogy az akkumulátor cseréje szakértelmet igényel, és mindig szakemberre kell bízni, hogy biztosítsuk az akkumulátor megfelelő beépítését és működését. Az akkumulátorok helytelen beépítése vagy használata súlyos károkat okozhat az autó elektromos rendszerében és akár az autó meghibásodásához is vezethet.

Minden amit tudni kell az autó akkumulátorokról.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.